משלוח לכל הארץ!

שמירה ושימוש נכון בקרש חיתוך

לאחר השטיפה הידנית יש לייבש את הבוצ׳ר עם מטלית ,

יש להניח את הקרש במתקן ייבוש הכלים או על מעמד ייעודי וזאת לטובת הבטחת ייבוש מלא ומניעת ספיחת נוזלים בקרש.

שימון קרש החיתוך – את הקרש חשוב לאטום בשמנים המיועדים לכך (שמנים הנועדו לשימוש במוצרי עץ למאכל–לשמן שלנו).

האיטום מבטיח מניעה של מגוון תופעות. יש ליישם את השמן בצורה שווה על כל שטח הפנים של הקרש (כולל דפנות) וזאת בעזרת ספוג או מטלית בד.

ייבוש נוסף – לאחר השימון ממתינים לספיגה מלאה של השמן בקרש (2-6 שעות).

אם ישנם עודפי שמן על הקרש יש לספוג בעזרת מטלית בד נקייה.

אחסון – אחרי ששימנו את הקרש, יש לאחסן אותו במקום מוצל ויבש, כל ארון מטבח יעשה את העבודה

⭕️ אסור להכניס את הבוצ׳רים למדיח  ⭕️

עגלת קניות0
אין מוצרים בעגלה
להמשיך בשופינג
0
דילוג לתוכן