זה לא משנה אם אתה שף מקצועי או חובב בשרים מושבע, בוצ’ר מקצועי הוא פריט חובה במטבח שלך.
תחום הטיפול בבשר בישראל תופס תאוצה ורבים מבקשים לעצמם ללמוד את הנושא בצורה מקצועית גם אם לא לצורך עיסוק בתחום אלא כתחביב.
המוצר בוצ’ר מקצועי הוא למעשה קרש חיתוך המיועד בעיקר לחיתוך בשרים שהפך בשנים האחרונות למוצר מבוקש מאוד בקרב רבים.
מעבר לעובדה שהוא פרקטי לטיפול בנתחי בשר, בוצ’ר הוא גם קרש חיתוך יפה למראית עין מה שהפך אותו לפופולארי גם בתור מתנה מקורית.

קצת היסטוריה:


פירוש המילה בוצ’ר באנגלית הוא קצב (אדם העובד בקצביה) ומכאן נובע הקישור בין קרש החיתוך בוצ’ר מקצועי לבין בשרים.
מקצוע הקצבות נחשב למקצוע עתיק יומין שהחל עוד בימי הבינייים ונמשך לאורך השנים ועד היום.
מן הסתם לפני שנים רבות לא היה בוצ’ר מקצועי ולכן מי שעסק בקצבות השתמש בגזע עץ חתוך כקרש לחיתוך ופירוק הבשר.
קרש החיתוך של הקצבים בעבר היה עשוי מגזע עץ שהיה עומד כאשר הגדע (החלק שנגדע) היה למעלה מה שיצר מעין בוצ’ר למטבח עליו הניחו את הבשר. 
במשך השנים פיתחו סוג אחר של קרש חיתוך שהיה עשוי מקוביות עץ הצמודות אחת לשנייה בצורה כזו שסיבי העץ פונים כלפי מעלה מה שהעניק לקרש את השם בוצר אנד גריין.

בוצ’ר מקצועי למטבח שלך:


אם בעבר רק שפים גדולים, קצבים מנוסים או דרום אמריקאיים היו נחשבים למי שיודעים להכין בשר בצורה מדויקת, הרי שהיום כל אחד יכול ללמוד איך לטפל נכון בבשר.
העיסוק בבשר הוא תורה שלמה וכולל בתוכו: חיתוך נכון של בשר וניצול מקסימלי של הנתח, התאמת סוג הנתח לשיטת העשייה, מידות צלייה נכונות ועוד.
מעבר לידע בנושא, שימוש בכלי עבודה נכונים הוא המפתח לעבודה נכונה ומצריך שני פריטים חשובים לטיפול בבשר: בוצ’ר מקצועי וסכין חיתוך טובה.
כל מי שעוסק בבשרים יגיד לכם שהטיפול בהם מתחיל קודם כל עם בוצ’ר למטבח שיהיה חזק ויציב ויחצוץ בין השיש/ שולחן לבין הבשר.
בין אם אתם חובבי בשר בעצמכם ובין אם מחפשים מתנה מקורית לאדם קרוב אנו מזמינים אתכם להתרשם ממגוון המוצרים שלנו.
לא בטוחים איזה בוצר אנד גריין יתאים לכם? צלצלו אלינו ונשמח להתאים עבורכם את הבוצ’ר המושלם.